22/01/2022

OSCAR 2017|Nicole Kidman și Keith Urban, mai îndrăgostiți ca niciodată. Sărut pasional pe covorul roșu

Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, au fost fotografiați pe covorul roșu de la gala de decernare a premiilor Oscar, duminică noapte, mai iubitori și mai tandri ca niciodată. Cei doi s-au sărutat cu patos în fața fotografiilor, probabil în încercarea lor disperată de a pune capăt zvonurilor că ar fi la un pas de divorț

Celebra actriță și Keith sunt căsătoriți din 2006, însă în ultimii ani au tot circulat zvonuri că mariajul celor doi ar fi ajuns la final, după ce artitul a înșelat-o în repetate rânduri cu colege de breaslă mult mai tinere.

A început gala de decernare a premiilor Oscar 2017. Justin Timberlake a deschis evenimentul| LIVE TEXT

Însă, de la începutul acestui an, Nicole vrea să demonstreze tuturor că între ea și soțul ei nu există nici un fel de probleme, ba chiar se iubesc mai mult ca oricând. Astfel, cei doi s-au sărutat în fața fotografiilor și jurnaliștilor pe covorul roșu, părând mai îndrăgostiți ca niciodată.

 

Mai mult, Nicole Kidman a declarat în luna ianuarie că deși este deja mama a patru copii, doi adoptați și doi biologici, ea și soțul ei își doresc să devină din nou părinți. Astfel, în ciuda faptului că în luna iunie va împlini  50 de ani, starul din filmul „Lion” susține că va face tot ce îi va sta în putință  ca anul acesta să devină din nou mamă.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.