23/05/2024

Ozana Barabancea a fost făcută praf după botezul Andreei Bălan. Vedeta le-a răspuns dur. “Să mă pupi exact unde e…”

Ozana Barabancea a fost făcută praf după botezul Andreei Bălan, de fani, atunci când au văzut ce ținută a purtat la eveniment. Se pare că mulți au considerat că vedeta nu a făcut deloc alegerea potrivită.

Ozana Barabancea a fost făcută praf după botezul Andreei Bălan. din cauza rochiei pe care a purtat-o. Aparița juratei de la Te cunosc de undeva! a fost cu adevărat șocantă pentru mulți dintre admiratorii acesteia, iar aceștia nu s-au abținut deloc de la critici, imediat ce vedeta a făcut publică o imagine pe contul de socializare.

Ozana Barabancea a fost făcută praf după botezul Andreei Bălan, însă nu i-a păsat de asta

Dacă unii au lăudat-o pentru alegerea făcută, alții i-au spus cuvinte grele. Cu toate astea, Ozana le-a dat imediat replica răutăcioșilor. “Doamne ce urâțenie…și ce pantofi”, “Balena roz”, “Ești superbă, nu băga în seamă răutățile”, au comentat fanii. “Să mă pupi exact unde e mai rozzzzzzzzz!!!! N -ai tu onoarea asta! Sunt superbă”, i-a răspuns Ozana Barabancea fanului răutăcios.

Andreea Bălan și-a creștinat fetița, într-un cadru restrâns, așa cum a fost și nunta cu George Burcea. Copleșită de emoții, interpreta a avut grijă ca totul să fie perfect, în cea mai importantă zi din viața ei și a micuței Ella.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *