18/07/2024

Pasionații de yoga își dau întâlnire la Tuzla. Festivalul internațional Dakini propune să strângă cei mai mulți yoghini din România

De ceva vreme, yoga a devenit un trend și în rândul românilor care iau cu asalt sălile unde se practică acest sport. În ajutorarea lor au venit și organizatorii festivalului internațional Dakini care îi invită să practice sportul preferat pe plaja de la Tuzla.

În perioada 29 iunie-2 iulie iubitorii de yoga pot practica acest sport în cadrul unui festival de muzică, unde 100 de Dj români și srăini vor susține recitaluri de excepție. În plus cursanții de yoga vor putea lua parte și la spectacole aviatice, workshopuri și ateliere de artă și creație, susținute de artiști și maeștri din toată lumea.

Festivalul internațional Dakini se ține la Tuzla

Astfel, departe de zgomotul urban și rutina care inhibă creativitatea și încătușează mintea, timp de patru zile și patru nopți, vor răsuna la Dakini ritmuri diverse, pentru toate gusturile și stările de spirit. Pe cele trei scene vvor evolua artiști și DJ din toate zonele muzicale și din toată lumea:

Chill Stage – Desert Dwellers, Solar Fields, Gaudi etc.

Psytrance Stage – Astrix, Loud, Liquid Soul etc.

Micro Stage – Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *