29/05/2024

EXCLUSIV/ Anda Adam vrea să intre din nou în rândul gravidelor. Îi pregătește fiicei sale o surioară

În urmă cu aproape doi ani, Adam Adam a devenit pentru prima dată mamă, declarând încă de atunci că este cea mai mare realizare a vieții ei și că nu vrea să se oprească doar la un singur copil. Așa că, Anda Adam vrea să rămână însărcinată din nou, având undă verde din partea medicului ginecolog.

Dat fiind faptul că Anda a născut-o pe Evelin prin cezariană, medicul a sfătuit-o să aștepte doi ani până să aducă pe lume un nou copil. Cum perioada de refacere se va termina undeva în luna noiembrie, cântăreața a decis că este timpul ca familia ei să se mărească. Adam vrea să mărească numărul gravidelor din showbiz și speră ca în acest an să rămână însărcinată. Ea le-a spus prietenelor apropiați că „lucrează” la mărirea familiei și speră că va avea tot o fetiță pentru ca Evelin să fie foarte apropiată de ea. Mai mult, cu toate că în ultima perioadă reușișe să scape de kilogramele dobândite în sarcină, Anda susține că este dispusă să o ia de la capăt și că nu se teme deloc că va lua în greutate.

Anda Adam vrea să rămână însărcinată cât mai curând

În toată povestea asta, cel mai fericit este Sorin, soțul cântăreței, care de când a cunoscut-o pe Anda i-a spus că el își dorește o familie numeroasă cu ea și că este înnebunit după copi. Soțul Andei Adam este cu atât mai nerăbdător să aibă un nou bebeluș în casă, mai ales că se declară foarte experimentat atunci când vine vorba de creșterea copiilor și că îi va fi mult mai simplu cu următorul. Ce-i drept, Sorin s-a implicat foarte mult în creșterea fiicei lor, fiind cel care a stat mai mult cu Eveline, în timp ce Anda era la concerte sau la diverse emisiuni.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *