20/10/2021

Un jucător amator de cricket a ajuns la spital cu fața tumefiată după ce a fost lovit cu o minge

Alex Tait, un jucător amator de cricket, a suferit o accidentare teribilă. Sportivul, care joacă pentru Lightcliffe Cricket Club din Bradford Premier League, a primit o minge puternică în față.

În urma loviturii, nefericitul s-a ales cu nu mai puțin de 15 fracturi. Impresionați de suferința lui Alex Tait, comunitatea de jucători de cricket din Anglia au început să strângă bani pentru operațiile estetice costistitoare pe care trebuie să le suporte acesta.

Omul are nevoie de 10.000 de lire sterline (aproximativ 12.000 de euro), iar în 24 de ore au fost donați dejat deja 4.500 de lire (5.300 de euro).

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.