18/07/2024

Andra cântă la Sala Palatului pe mixerul lui Beyonce

Andra cântă la Sala Palatului pe mixerul lui Beyonce. Artista va pune în scenă, săptămâna aceasta, trei reprezentații ale noului său spectacol-concert “Iubirea schimbă tot”. Cei 15.000 de fani ai artistei, care au achiziționat bilete, vor asista la un show live de o amploare.

Andra cântă la Sala Palatului pe mixerul lui Beyonce, pentru un spectacol memorabil. Și asta pentru că artista și echipa ei au dorit să apeleze la cea mai nouă și dezvoltată aparatură de sunet și de lumini, tehnologie la care apelează și marii artiști de peste hotare.

Andra cântă la Sala Palatului pe mixerul lui Beyonce peste câteva zile

Spre exemplu, mixerul de sunet folosit  este cel folosit inclusiv de Beyonce pentru ca spectacolele sale să beneficieze de cel mai bun sunet, iar vocea ei să sune perfect. Echipa de sunet a Andrei va folosi două astfel de mixere de ultimă generație pentru ca vocea artistei și toate instrumentele live ale band-ului său și ale orchestrei  să sune impecabil și să ajungă la urechile spectatorilor într-un balans perfect oriunde s-ar afla aceștie în sală.

Interesant este că nu orice artist poate apela la această tehnologie. Cei de peste hotare care o exportă au acceptat colaborarea cu solista din România după ce au analizat în detaliu cariera și potențialul artistic al acesteia. Andra a reușit performanța să fie primul artist român cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out. 15.000 de fani vor sosi la mult-așteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul țării, dar și de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania și Italia. Se anunță trei seri de spectacole live de neuitat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *