21/01/2021
Home / Uncategorized / Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Detalii neștiute despre frumoasa actriță

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Detalii neștiute despre frumoasa actriță

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Vedeta este acum pensionară.

Filmul „Toate pânzele sus” a făcut furori înainte de Revoluţie printre români, atât datorită acţiunii, cât şi a distribuţiei: Ilarion Ciobanu, Jean Constantin, Ion Dichiseanu sau Ion Besoiu fiind printre numele mari care au interpretat rolurile principale.

Cea care i-a dat viață personajului pe Adnana este Julieta Szönyi, care are astăzi este pensionară.

Actrița, care a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei, a acordat un interviu pentru Formula As, în care a oferit detalii neștiute despre ea.

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Are fobie de mulțime

 

Julieta Szönyi și-a amintit de filmul cu care a rămas în memoria românilor, „Toate pânzele sus”.

„În 1975, a venit „Toate pânzele sus” – o experienţă splendidă, fil­mul care cred că mi-a fost cel mai aproape de suflet din toată cariera. Pentru că, practic, n-am simţit că făceam un personaj: Adnana era din mine! O „cu­noşteam” pe Adnana, îi înţelegeam perfect spiritul, pricepeam de ce colindă ea mările lumii şi de unde s-a născut în ea atâta cutezanţă… Iar, pe de altă parte, echipa cu care am lucrat mi-a fost chiar ca o familie – deşi, azi, din păcate, ex­pre­sia asta parcă şi-a pierdut conţinutul. Toţi co­legii mi-au fost adevăraţi camarazi, re­laţiile dintre noi erau fireşti, neîncorsetate, erau adevărate şi cu miez. Şi-l aveam şi pe Lăbuş, care era un câine atât de afectuos şi, peste toate, şi extraordinar de inteligent: urma fără greş indicaţiile de regie! L-am iubit foarte mult. Bine, eu, în general, sunt o mare, mare iubitoare de animale. Cred că l-am moştenit pe bunicul din partea tatei, care a fost medic veterinar şi a iubit „ne­cu­vântătoarele” din tot sufletul”, a declarat vedeta.

„Asocierea cu personajele în sine nu m-a deranjat deloc. Ceea ce m-a deranjat a fost că „Felix şi Otilia” m-a fixat cumva în epocă, astfel că aproape toate filmele pe care le-am făcut ulterior au fost tot de epocă. E drept că, pe vremea aia, nici nu se prea făceau decât două soiuri de filme: cu muncitori sau de epocă. Şi a mai fost ceva: când lumea striga după mine pe stradă, prin autobuze, pe plajă la 2 Mai „Adnana!” sau „Otilia!”, ori când mi se cereau autografe de către grupuri mari de oameni, aveam un fel de crispare. Şi mulţi ani m-am întrebat de ce, care e motivul, dincolo de uşoara mea fobie de mulţimi, iar răspunsul pe care l-am găsit a fost acesta: mă temeam să nu-i decepţionez pe oamenii care aveau în minte imaginea per­so­najelor pe care le interpretasem, care era diferită de a mea, din realitate”, a adăugat actrița.

 

Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Starea de pensionară nu a deprimat-o

 

„Sunt pensionară şi, cum vă spuneam, pro­fesional mai întreţin nişte mici colaborări cu Teatrul Mic. Aşa că îmi permit să-mi alcătuiesc un program lejer, în care să încapă lucruri care îmi fac plăcere: să dorm oricât de târziu poftesc, să citesc, să merg la teatru, să fac plimbări în natură… Mie îmi place foarte mult starea asta de pensionară! Nu m-a deprimat deloc. Din contră! Şi, peste toate astea, viaţa mea de azi şi de treizeci de ani încoace, înseamnă fiul meu. Care a mers la grădiniţa ger­ma­nă, la liceul german, iar studiile universitare le-a făcut în Germania, dar, ulterior, s-a întors în Bucu­reşti, spunându-mi că el nu vrea să trăiască printre străini, ci vrea să stea aici, în România lui. Iar eu l-am înţeles şi l-am susţinut. E un băiat inteligent, cultivat – care nu a devenit robul calculatoarelor şi al Internetului -, cu gust pentru muzică, pentru pic­tură, e pasionat de mobila veche, cu stil… Ne în­ţe­le­gem foarte bine şi sunt extraordinar de mândră de el!”, a încheiat Julieta Szonyi pentru Formula As.

Post-ul Adnana din „Toate pânzele sus” face dezvăluiri. Detalii neștiute despre frumoasa actriță apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.