21/05/2018
Home / Stiri / Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Un copil te scoate din tiparele vieții tale”

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Un copil te scoate din tiparele vieții tale”

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. Actorul a vorbit despre partenera sa de viață și despre fiica lor.

Binecunoscutul actor Claudiu Bleonț formează un cuplu cu actrița Iulia Lazăr. Cei doi au împreună o fetiță de trei ani și jumătate.

Claudiu Belonț, care la un moment dat a fost implicat într-un scandal sexual cu Nadine, a devenit tată la vârsta de 55 de ani.

Claudiu Bleonţ a fost căsătorit până acum de trei ori. Interesant este faptul că în anul în care a divorţat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea, iar când s-a despărţit de aceasta a mers la starea civilă, în acelaşi an, cu Andra Negulescu. De aceasta a divorţat în ianuarie 2013, după 12 ani de căsnicie.

Claudiu Bleonț a fost în depresie după nașterea fiicei sale. „Incapabil, te simți frustrat”

Actorul a fost invitat în platoul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre viața sa.

El a povestit că partenera lui de viață, Iulia Lazăr, a trecut prin depresie post-partum. de asemenea, Claudiu Bleonț a afirmat că și el a avut depresie postnatală.

„Fetiţa mea 3 ani şi şase luni. Nu dau importanţă faptului dacă seamănă sau nu cu mine. Îmi plac atât de mult copiii.

Copilul meu e maestrul meu. Sunt dedicat. Iubeşte-ţi şi respectă-ţi părinţii, pentru că acum, în situaţia de părinte mi-am dat seama prin ce au trecut părinţii mei. Am înţeles depresia postpartum la femei, ce schimbări de produc. (…) Cu Iulia sunt într-un tango argentinian…

A trecut şi Iulia prin depresie, am avut problema, nu atât de intensă cum e cazul piesei «Elefantul din cameră», dar a avut problema – cu laptele, cu spaima, cu pompa, cu febra. Înţelegeam, culmea, dar nu mă durea. Să ştii că am avut și eu , era un moment – practic, un copil te scoate din tiparele vieţii tale de până atunci. Incapabil, te simţi frustrat că te fură din programul pe care ţi l-ai stabilit. Nu te mai duci la sală, nu mai poți să socializezi că trebuie să stai lângă gâgâlicea aia…”, a declarat Claudiu Bleonț.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.