29/11/2021

Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu. Actorul nu a rezistat și a invitat-o la dans

Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu a cântat o romanță și a reușit să îi impresioneze pe toți cu talentul ei. La un moment dat, actorul s-a ridicat de la masa juriului și a invitat-o pe aceasta la dans.

Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu s-a întors de curând în România, special pentru a participa la Românii au talent. Maria Mocioiu a interpretat o romanță și a reușit să convingă juriul că merită să meargă în etapa următoare.

Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu. Actorul nu a rezistat și a invitat-o la dans

Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu merge mai departe

„Vărog să mai puneți odata melodia, vreau sa dansez cu doamna”, a spus Florin Călinescu.  „Gata, s-a îndrăgosti”, a spus Mihaela Rădulescu în gura mare. „Vreau să colaborez cu doamna Andra, pentru o piesă”, a spus femeia în vârstă de aproape 80 de ani.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromaniiautalent%2Fvideos%2F1577445658956004%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul Concurenta de 79 de ani care l-a cucerit definitiv de Florin Călinescu. Actorul nu a rezistat și a invitat-o la dans apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.