24/09/2018
Home / Biografii / Despre Stefan Banica junior

Despre Stefan Banica junior

Stefan Banica Junior este cantaret de muzica usoara, actor si prezentator. Acesta a fost nascut in 18 octombrie 1967 in Bucuresti.
Este fiul celebrului actor Stefan Banica si al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.
A fost casataroit cu realizatoarea TV Andrea Marin Banica impreuna cu care are o fetita pe nume Ana Violeta Banica.
In anul 2004 pe 13 mai Stefan Banica junior a primit Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler de la presedintele Romaniei domnul Ion Iliescu.

 

Discografie Stefan Banica junior:


Un actor, un rock’n’roll – Dragan Music, 1992
Te rock frumos – Roton, 1996
Cel de acum – Media Pro Music, 2000
Doar un Craciun cu tine – Media Pro Music, 2000
De dragoste…in toate felurile – Media Services, 2001
In concert – Media Services, 2003
Zori de zi – Media Services, 2003, 2004, 2004
Numele tau cu Angela Ghiorghiu – Media Services, 2005
Duete + CD Numele tau – Media Services, 2005
Marile hituri (CD+DVD) – Cat Music, 2007
Impreuna – Roton, 2007, 2008
Un Craciun cu Ștefan Banica – Media Pro Music, 2009
Super Love – 2010
Altceva – 2012

 

Filmografie Stefan Banica junior:


Eroii nu au varsta – serial TV, regia M. Constantinescu, 1984 (rolul: Gurita)
Liceenii (1986) – Mihai Marinescu
Extemporal la dirigenție (1988) – Mihai Marinescu
O calatorie de neuitat – serial TV, regia Geo Saizescu, 1988 (rolul: Ion)
Liceenii Rock’n’Roll (1991) – Mihai Marinescu
Templul tacerii – regia George Busecan, 1992 (rolul: Alec)
Triunghiul mortii – regia Sergiu Nicolaescu, 1998 (rolul: Franz)
Sexi harem Ada-Kaleh – regia Mircea Muresan, 1999 (rolul: Gicu)
Proprietari de stele – regia Savel Stiopu, 1999 (rolul: Dan)
Baieti buni – serial TV, 2005 (rolul: Ciupanezu’)
Masini (Cars) – regia John Lasseter, 2006 (rolul: Ramone – voce, versiunea în limba romana)
Ho Ho Ho – regia Jesús del Cerro, 2009 (rolul: Ion/Mos Craciun)

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania

Date personale Data si locul nasterii: 22.12.1974 Stare civila: casatorita Copii: o fetita, Violeta Nationalitate: …

Leave a Reply

Your email address will not be published.