22/01/2021
Home / Senzational / Mihai Bendeac își critică unii colegi. „Mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu…”

Mihai Bendeac își critică unii colegi. „Mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu…”

Mihai Bendeac își critică unii colegi, pe contul de socializare. Cu umoru-i caracteristic, acesta a postat pe contul de socializare un mesaj, dedicat juraților de la Chefi la cuțite.

Mihai Bendeac își critică unii colegi. Este vorba despre chef Scărlătescu, Bondea și Dumitrescu. Actorul și-a expus nemulțumirea în mediul virtual. „Mie mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu iau pauză de masă în timpul filmărilor”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Mihai Bendeac își critică unii colegi de față cu toată lumea

Chef Florin Dumitrescu a avut prima reacție și i-a dat imediat replica lui Bendeac, tot pe contul de Facebook. „Nu înțeleg de ce sa nu mâncăm! Parcă ei 3 la IUmor nu fac caterinca in backstage! Noi de ce să nu mâncăm în backstage. P.S. Simțiți va rog umorul în postare, nu injurati gratuit un om cu o parere pertinentă și amuzanta!”, a spus Dumitrescu.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.