30/11/2021

O dubă zidită într-un bloc din Bacău face senzație pe Internet. Ce s-a întâmplat cu ea după ce au văzut-o și polițiștii

O idee năstrușnică de renovare a stârnit hohote de râs pe Internet, după ce un bărbat a inclus o dubă zidită într-un bloc din Bacău. Unul dintre vecini săi susține că autorul „design-ului” inedit și-a izolat apartamentul pe exterior și a atașat partea din spate a utilitarei.

Pentru că face cât o mie de cuvinte, imaginea dubei zidite a stârnit controverse printre localnicii din Bacău, scrie Desteptarea.ro. Oamenii s-au întrebat dacă restul mașinii este în interiorul apartamentului de la parterul blocului sau dacă există o ieșire de urgență prin ușile autoutilitarei.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpetrea.pascutoi%2Fposts%2F1796758113685607&width=500″ width=”500″ height=”613″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

O dubă zidită într-un bloc din Bacău face senzație pe Internet. Un sibian și-a „parcat” mașina în camera de lângă balconul casei

Fotografia a fost văzută și de polițiști care au verificat dacă inițiatorul proiectului inedit are autorizație pentru extensie. Localnicii cred că asta l-ar fi speriat pe inițiatorul proiectului, care este un pasionat de mașini. Omul a înlăturat bucata de mașină pe care o atașase blocului.

dubă zidită într-un bloc din Bacău

Duba zidită într-un bloc din Bacău a dispărut

Acum, pe strada Lalelelor numărul 6 din Bacău, se mai vede doar contubul dubei și pietrele care susțineau construcția.

Băcăuanul nu este primul român care a ales să-și decoreze casa cu o mașină. Un bărbat din localitatea sibiană Șura Mare și-a „parcat” mașina în dreptul balconului de la primul etaj.

sursă foto: oradesibiu.ro

sursă foto: Desteptarea.ro

Post-ul O dubă zidită într-un bloc din Bacău face senzație pe Internet. Ce s-a întâmplat cu ea după ce au văzut-o și polițiștii apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.