20/05/2018
Home / Stiri / Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil. “Este convinsă că am făcut un sacrificiu enorm”

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil. “Este convinsă că am făcut un sacrificiu enorm”

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil. Declarația a fost făcută chiar de artist, care are numai cuvinte frumoase la adresa Alinei, cea care i-a devenit soție anul trecut.

Soția lui Gabriel Cotabiță nu își dorește un copil, deși este extrem de fericită și împlinită alături de unul dintre cei mai iubiți artiști. Interpretul a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea de a deveni din nou tată.

Soția lui Gabriel Cotabiță nu vrea un copil cu artistul

”Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește.  I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Ea este convinsă că am făcut un sacrificiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil.”, a declarat Gabriel Cotabiță la Antena Stars.

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit religios cu Alina pe 9 octombrie, la biserica Mihai Vodă din Capitală. Cei doi și-au dorit o ceremonie discretă, la care au participat doar cei apropiați.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.