30/04/2024

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina. „O iubesc, ne potrivim…”

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, pe care pretinde că o iubește doar ca pe o artistă. După ce s-a speculat că formează un cuplu, designerul a vorbit în direct la tv, despre ce înseamnă de fapt interpreta pentru el.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, după ce toată lumea a speculat că formează un cuplu. Acesta a declarat că o place foarte mult, însă doar ca pe o artistă.

Cătălin Botezatu, despre relația cu Corina Bud, una dintre cele mai nonconformiste artiste

„Este foarte adevărat, o iubesc pe Corina. Însă ca artistă, nu ştiu de unde a ieşit chestia asta cu iubirea. Am fost la o petrecere de-a unei prietene comune şi acolo ne-am revazut, ne am pupat şi i-am spus în public că <<te iubesc că eşti mişto, cum canţi>>, mi-a placut mereu stilul vestimentar pe care îl are şi nu îl ultimul rând vocea ei. Probabil că ne potrivim, dar nici nu am încercat, nu am timp”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *