25/01/2022

VIDEO EXCLUSIV. Gabriela Cristea a fost la un pas să fie zdrobită de un reflector de 60 Kg. Și-a văzut moartea cu ochii

Prima vedetă care a spus în direct, ”Bună ziua”, în urmă cu zece ani, la deschiderea postului Kanal D, a scăpat ca prin minune după ce un reflector de 60 de kilograme a căzut la câțiva centimetri de ea. Gabriela Cristea a fost la un pas să fie zdrobită de acesta!

Gabriela Cristea, cea mai veche vedetă de la Kanal D, se pregătește alături de colegi și soțul său. de aniversarea a zece ani de la înființarea postului, eveniment ce va avea loc, cu mare fast, pe 1 martie.

Toată această perioadă a fost una ”fabuloasă” pentru ea, după cum mărturisește chiar vedeta TV, cu multe lucruri bune, dar și cu rele. O întâmplare însă era să-i marcheze viața. Gabi Cristea a fost la un pas de moarte, chiar pe platoul de filmare!

”Eram la noră pentru mama și făceam finala sezonului 2, pe terasă. O locație superbă, în care totul fusese amenajat superb. Au venit florarii dimineață, iar până după amiază, era o frumusețe. Cu jumătate de oră înainte să începem transmisia, a început o furtună de nicăieri. A început să dărâme tot. În doua minute, totul s-a făcut zob,  zdrențe, florile erau în lac. Toată lumea încerca să fugă. M-am ridicat să-mi iau geanta, am dat să plec, iar un reflector a căzut în spatele meu, la zece centimetri. Un reflector mare are vreo 50-60 kg. Acesta s-a făcut țăndări în spatele meu. Dacă nu apucam să fac un pas, îmi cădea direct în cap”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru Libertatea.

Are fobie de scări

Prezentatoarea TV a dezvăluit și că televiziunea i-a generat fobii. Trei.

”Am fobie de scări, să nu mi se pună săpun pe jos și confetti în cap. Au vrut ca la emisiune să-mi facă în decor o chestie foarte drăguță, să cobor pe niște scări. Când mi-au arătat proiectul, le-am zis din start să facă asta la altă emisiune, că eu îmi rup gâtul”, a spus aceasta, menționând că producătorii au fost obligați să-și schimbe planurile. ”Eu și pentru două trepte vin s-o iau, când le coboară”, a completat Tavi Clonda. soțul, și în același timp și colegul de platou al Gabrielei Cristea.

A căzut în fund

Recent, și soțul vedetei, a avut parte de o întâmplare pe care nu o va uita ușor. Una hilară însă, în urma căreia a râs copios, cu ocazia filmării imnului Kanal D, pe care el însuși l-a compus.

”A fost o introducere cu un fum greu, frumos, lumini. Un domn de acolo mi-a zis: vezi că după ce se topește e jale, patinoar, rămâne apa. Regizorului îi vine o idee: chitaristul cu basistul să-și schimbe pozițiile. Chitaristul a căzut direct în fund. Am râs zece minute, am oprit filmările, pentru că nu puteam continua”, a povestit Tavi Clonda.

Nici Gabriela Cristea nu a fost scutită de un astfel de moment, mai precis o căzătură de pomină.

”Eram la Noră pentru mama, aveam multe baloane. Nimeni nu știe că rămâne săpunul. Eram în direct. Eu, foarte prețioasă, într-o rochie de seară, să mă duc să iau plicul. Eram toată o poezie, aveam niște sandale..Și deodată s-a auzit poc. Noroc că nu era cadrul pe mine, că mi-au sărit picioarele în sus, ca la Stan și Bran”, se amuză acum Gabi Cristea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.