13/08/2022

Petiție pentru eliberarea profesoarei din Neamț care a făcut sex cu un elev minor

O petiție pentru eliberarea profesoarei din Neamț, care a făcut sex cu un elev minor, a fost semnată de sute de persoane pe Internet. Oamenii, care au aflat despre cazul înfiorător, susțin că femeia este mama a trei copii și poartă în pântece un bebeluș.

Petițiția a fost inițiată, vineri, înainte ca judecătorii să schimbe măsura arestului preventiv în cea a arestului la domiciliu în cazul profesoarei Crinela Marc, notează vestea.net.

„Crinela Marc, profesoară de limba română în Neamț, mama a trei copii și însărcinată în luna a șaptea, este acuzată că a avut o relație de iubire cu un elev de la seminar (Seminarul Teologic din Piatra Neamț, n.red), care s-a sinucis acum trei luni. Considerăm că, după tragedia prin care au trecut cele două familii, chinuirea unui copil aflat în pântece și lipsirea a trei minori de mama lor este o pedeapsă prea dură pentru aceste nevinovate”, au scris ințiatorii petiției online.

petitie pentru profesoara din Neamt

 

 

Petiție pentru eliberarea profesoarei din Neamț care a făcut sex cu un elev minor, semnată de peste 150 de persoane

Conform actelor de urmărire penală, Crinela Marc, în calitate de profesoară de limba și literatura română la Liceul Teoretic Piatra Neamț, a avut o relație cu elevul Marius Săndulache în perioada decembrie 2015 – martie 2016, dată la care elevul a devenit major.

În noiembrie 2016, adolescentul ar fi avut mai multe discuții la telefon cu profesoara, chiar în curtea școlii. Cei doi s-au certat, apoi el a mers pe podul de la Căprioada și s-a aruncat în apele Bistriței. Trupul fără viață a fost găsit, după o lună de căutări.

Demersul oamenilor, care o susțin pe profesoara Crinela Marc, amintește de o inițiativă similiară. În urmă cu trei ani, o petiție online a fost inițiată prin care se cerea eliberare a șapte tineri din comuna Văleni, județul Vaslui, care au violat o fată cu sălbăticie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.