12/04/2021

Anca Badiu a slăbit enorm în ultimile luni. „Arăți super, bravo!”

Anca Badiu a slăbit enorm în ultimile luni, iar acum are aproape greutatea pe care o avea pe vremea când făcea parte din trupa Class. Fanii au felicitat-o imediat.

Anca Badiu a slăbit enorm în ultimile luni. La începutul acestui an, artista anunța că vrea să își taie stomacul, însă până acum, nu a confirmat acest lucru. Cert este că trasformarea este spectaculoasă. Acest lucru se vede în ultimile imagini cu vedeta, făcute publice.

Anca Badiu a slăbit enorm, însă evită să vorbească despre metoda la care a apelat

Anca Badiu a slăbit, iar prietenii virtuali au felicitat-o imediat pentru ambiție, mai ales că în utltima vreme a trecut printr-o depresie, provocată de moartea fratelui său. „Arăți super, bravo!”, „ohoo imi aminteste de artista din Class!„, „Foarte tare. Arăți perfect”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

La începutul acestui an, Anca Badiu a promis că se va concentra asupra felului în care arată.

„Mă mai filmează în continuare şi spun că arăt de neimaginat. Da, aşa este şi… şi ce? Care-i problema? Chiar nu… m-a deranjat, acum nu mă mai deranjează pentru că sunt… Şi ştiu că în perioada asta, începând de acum din 2017, mă voi concentra foarte mult pe aspectul fizic, adică asta însemnând foarte mult sport şi o dietă echilibrată,” a mai spus vedeta.
Anca Badiu a suferit după moartea fratelui său. „Eu zic aşa ca o concluzie, că în acest an, 2017, ca să fac aşa o glumiţă, noua Anca Badiu va fi în cel mai scurt timp. De fapt vechea Anca Badiu pe care fanii şi prietenii o cunosc, a mărturisit artista

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.