12/08/2022

Andreea Bănică își investește banii în imobiliare. Artista a făcut dezvăluiri despre afacerile sale

Andreea Bănică își investește banii în imobiliare. Cântăreața  vrea să le ofere un trai sigur celor doi copii ai săi.

Cântăreața Andreea bănică, care și-a tăiat părul pentru a-l dona în memoria mamei sale moarte de cancer, a  fost prezentă în platoul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D.

Vedeta, care a devenit mămică pentru a doua oară în noiembrie anul trecut, a vorbit despre afacerile pe care le face pentru a le asigura un trai cât mai liniștit copiilor ei.

Artista a confirmat că a achiziționat de curând un apartament de lux, a cărui valoare este de 900.000 de euro.

Andreea Bănică își investește banii în imobiliare. Are mai multe apartamente

Cântăreața a mărturisit că investește în imobiliare împreună cu soțul ei Lucian.

Invitata in platoul „Teo Show”, Andreea Banica a confirmat speculatiile aparute in presa referitoare la noua sa achizitie a carei valoare este de 900000 de euro. Aceasta a recunscut ca de cativa ani, de cand a inceput sa castige mai bine din muzica, a recurs la aceasta strategie de a face afaceri alaturi de sotul ei in domeniul imobiliar, pentru a le asigura astfel un viitor bun copiilor lor.

„Cu ani în urmă, când am început să câștig bani din muzică, mi-am propus să am câteva apartamente, să pot să câștig bani și să îi înmulțesc pentru ca familia mea, care s-a mărit între timp, să aibă un venit sigur, lunar, pe o perioadă lunga de timp. Investesc în ceva care va avea o valoare foarte mare peste timp. Și sunt liniștită că în fiecare lună am chiriile”, a declarat ea.

„Mi-am luat foarte mult de la gură ca să ajung să îmi permit să-mi cumpăr anumite apartamente în zonele foarte bune, care ne aduc un venit sigur lunar. Copiii mei vor avea fiecare casa lui, eu nu am avut nimic, nici eu, nici Lucian, nu ne-a dat nimeni nimic, am muncit foarte mult pentru ceea ce avem și pentru ceea ce suntem azi. Și m-am gândit ca la un moment dat să le dau copiilor mei câte un apartament”, a mai spus Andreea  Bănică.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.