30/11/2021

Andreea Mantea a publicat o imagine cu fiul ei, iar fanii au reacționat. Ce detaliu au observat

 Andreea Mantea a publicat o imagine cu fiul ei, la înălține.Realizatoarea tv și-a încântat fanii cu o apariție de senzație alături de micuțul David. Unii dintre aceștia, însă, i-au sărit în cap, după ce au observant un mic detaliu.

Andreea Mantea a publicat o imagine cu fiul ei, alături de care a scris un mesaj pentru prietenii virtuali. Ce doi se află în Londra.  “Vă trimitem pupici și va dorim o săptămână liniștită! #iubirelainaltime #printulmeu”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Andreea Mantea a publicat o imagine cu fiul ei…de la înălțime

„E fetiță sau băiețel. Tunde-l și tu”, „Sunteți frumoși! Felicitari fotografului „, „A crescut părul. Ce frumoși sunteți”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. David a venit pe lume din relația pe care prezentatoarea de televiziune, care slăbește cu ajutorul unei cure pe bază de zer, a avut-o cu Cristian Mitrea, un luptător de MMA pe care l-a cunoscut în urma unui show de televiziune.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.