25/06/2024

Monica Gabor a făcut anunțul. Se întoarce în România

Monica Gabor a făcut anunțul. Vedeta revine pe melegurile natale pentru a-și aduce fiica înapoi la tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a fost în România de Paște, împreună cu sora sa cea mică, Ramona Gabor.

Vedeta, care este stabilită de mulți ani în America, acolo unde are o relație cu omul de afaceri chinez Mr. Pink, a plecat ulterior în Dubai, la sora sa cea mică, Ramona. Nu a mers singură, ci împreună cu fetița sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina, împreună cu care a avut o vacanță de vis. De altfel, Monica Gabor a fost răsfățată cu cadorui de suora sa cea mică.

Acum, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a anunțat, pe pagina sa de pe un site de socializare, că revine în România.

Monica Gabor a făcut anunțul. „Ne va fi dor de tine”

Monica Gabor și-a anunțat fanii că vacanța sa cu Irina, în Dubai, a luat sfârșit și că se pregătește să vină în România, pentru a o aduce pe fiica sa înapoi la tatăl ei.

„Ne va fi dor de tine iubita noastră surioară și mătușică Ramona Gabor. ???❤️? Mulțumim pentru o vacanță de neuitat! Bye bye Dubai, see you soon Romania”, a spus Monica Gabor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *