25/10/2021

Băiețelul Andreei Mantea e trist tare. „Dramă mare!”

Băiețelul Andreei Mantea e trist tare. David a fost surprins într-o ipostază în care nu a mai fost văzut.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, care s-a fotografiat într-un salon de înfrumusețare în timp ce era la epilat, are un băiețel tare expresiv.

David, pe care vedeta îl are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, este pe zi ce trece mai frumos, dar și mai jucăuș și pus pe șotii.

Este drăgălășenia întruchipată și are o mimică extraordinară, care spune mai mult decât orice cuvânt.

Băiețelul Andreei Mantea e trist tare. „A pus botic” la un atelier auto

Andreea Mantea, care mărturisea că ar fi vrut să se facă actriță, a mers cu fiul ei la un atelier auto. Acolo, puștiul ei, ca orice băiețel atras de mașini, a stat pe lâng[ meseriași și a privit foarte atent la tot ce se întâmpla cu automobilul.

Prezentatoarea de televiziune l-a surprins pe david în timp ce acesta luase o mină foarte tristă și își dusese mâna la gură, foarte necăjit.

„”Ooo-ooo! Offf, măi, măi, brrr brrr” ??? Dramă mare! ??❤ #Boticulmeu”, a comentat vedeta de televiziune.

Imaginea a adunat mii de like-uri în numai câteva ore.

„Parcă e Iulia Albu în miniatură. Doamne, cât e de scump”, „Îți seamănă”, „Puiuț frumos”, „Ștrumfulețul zâmbăreț. Doamne, ce cavaler frumos, să fie sănătos și norocos”, „E stricată mașina lui mami, ce mă fac eu…”, „Minunat și adorabil”, „Pui de îngeraș”, „Scumpete mică”, „Ce seamănă cu tine, Andreea”, au fost câteva dintre mesajele primite de Andreea Mantea de la internauți.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.