29/05/2024

Cum l-a găsit Gabriela Cristea pe Tavi Clonda în curtea casei. A spus imediat totul pe Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, iar relația lor curge cum nu se poate mai bine. Dovadă stau imaginile publicate pe rețelele de socializare, unde cei doi apari mai fericiți ca niciodată.

Gabriela Cristera l-a surprins recent pe Tavi Clonda în curtea casei, jucându-se cu cei doi câini ai lor și a împărtășit momentul și cu prietenii săi de pe rețeaua de socializare. Vedeta de la Kanal D a publicat pe Facebook fotografia în care soțul ei apare alături de cei doi patrupezi.

„Joaca din curte…Voi cum vă petreceți începutul de weekend?”, a scris Gabriela Cristea, în dreptul imaginii.

Prietenii săi virtuali au răspuns imediat provocării și au postat la rândul lor fotografii cu animalele lor de companie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru prima oară. Vestea că vor deveni părinți le-a schimbat total prioritățile. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au schimbat până și obiceiurile, asta pentru că, pentru ei, prioritar în acest moment va fi bebelușul lor. Pe lângă faptul că și-au propus să termine vila cât mai repede, pentru a nu mai cheltui banii pe chirie și pentru a-și aștepta copilul în casă nouă, cei doi au rărit și întâlnirile cu prietenii.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *