14/06/2024

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după botezul Sofiei. Cât a cheltuit pentru petrecere “Am făcut alegerile cu cap”

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după botezul Sofiei. Vedeta și Victor Slav, alături de invitați au ajuns în urmă cu puțin timp la restaurant. Vedeta a măsrturisit că nu exista meniuri de mii de euro.

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după botezul Sofiei. Copleșită de emoții, vedeta a declarat că a fost la un pas să lăcrimeze, după ce micuța ei a început să plângă.

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu după botezul Sofiei, fetița ei

”Vremea s-a îmbunătățit. Nu mai plouă. Am fost atât de emoționantă pentru că Sofia a plâns. La un moment dat s-a speriat pentru că era multă lume. Eram la un milimetru să plâng și eu. Mama era emoționată și ea. Victor mai venea și punea mâna pe mine și mă calma. În timp ce preotul citea Crezul ea întindea mânuța să ia cartea. Nu există meniuri de mii de euro, eu am făcut alegerile cu cap. Nu am cheltuit exagerat de mult, am cheltuit atât cât să dea bine. Eu i-am făcut 11 rochii, dar nu am fost nebună să o schimb de 11 ori. O schimb de 3 ori. O să vină niște balerine și apoi Adriana Antoni. Eu sper ca lumea să stea cât mai mult. Ieri am stat vreo 2-3 ore aici cu oamenii. Oamenii au venit de la Sibiu inclusiv cu fețele de masă, tacâmurile. Eu nu știu cum arată tortul.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *