18/04/2024

EXCLUSIV/ Cristina Spătar și fostul soț abia dacă-și mai dau ”bună ziua”. Nu mai au loc sub același acoperiș!

Cristina Spătar și fostul soț par să nu se mai înțeleagă sub nicio formă, în ciuda eforturilor pe care le-a făcut artista, de dragul copiiilor.

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în urmă cu aproximativ un an. Atunci, soțul său a fost cel care decidea că drumurile lor trebuie să se despartă. Cristina Spătar a suferit și nu a ascuns acest lucru.

A avut chiar și o depresie. Dar cum timpul vindecă rănile, artista a ajuns să se obișnuiască în cele din urmă cu ideea. Mai mult, de dragul copiilor pe care-i au împreună, cântăreața a rămas să locuiască în vila fostului soț, alături de mama soacră și de acesta. Cei doi au încercat să se poarte în continuare, ca o familie în fața celor doi copii. În prezent însă, ne-au dezvăluit apropiații, aceștia abia dacă-și mai dau ”bună ziua”.

Nu mai primește nici măcar un trandafir

Vremurile în care el îi oferea flori, chiar și dacă doar la evenimente speciale, au apus demult. Cristina nu mai vede nici măcar un trandafir de la cel ce o copleșea cu cadouri, lucru care însă nu mai pare să o afecteze. Ea a devenit imună chiar și la nopțile pe care acesta le pierde în cluburi, doar nu mai sunt de ceva timp soț și soție. Recent însă, după o discuție mai aprinsă, Spătar și-a luat copiii și a plecat cu ei la rudele sale de la Onești, sub pretextul unei mini-vacanțe, de sărbători. Artista s-a întors după câteva zile doar din motive profesionale. Asta pentru că avea un job la care trebuia să fie prezentă.

Are interzis să mai vorbească despre relația lor

Mai mult, după ceva interviuri pe care artista le-a dat, după divorț, pe marginea vieții sale de familie, aceasta are în prezent interzis să mai ofere vreun amănunt și nici măcar vreo declarație pozitivă. Dacă personal are ce să-i reproșeze fostului partener de viață, ca tată pentru copiii ei artista susținea, recent, că acesta e perfect.

“E un tată bun. Face și lecții cu Albert”, a dezvăluit recent, pentru Libertatea, Cristina Spătar.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *