15/07/2024

Fiul adoptiv al lui Alex Velea a slăbit 6 kilograme în 7 zile. Cum arată Lino acum

Fiul adoptiv al lui Alex Velea a slăbit 6 kilograme în 7 zile. Lino s-a transformat total, semn că orele petrecute în sala de sport și alimentația sănătoasă au dat rezultate, aș cum și artistul și-a dorit.

Fiul adoptiv al lui Alex Velea, Lino, îi calcă pe urme artistului. Așa că, în câțiva ani, adolescentul vrea să arate cel puțin la fel de bine pe cât arată iubitul Antoniei.

Fiul adoptiv al lui Alex Velea arată mult mai bine

Alex Velea a postat o imagine pe contul de socializare, în care apare alăruri de Lino care are cu…6 kilograme mai puțin. Rezultatul este vizibil, iar fanii i-au felicitat pe cei doi. În casa lui Alex Velea domneşte armonia, asta în ciuda problemelor cu care se confruntă Antonia în procesul de divorţ cu Vincenzo Castellano.

În urmă cu 2 ani,  Lino  a acceptat să “dea din casă” şi a povestit, printre altele, cum a reuşit să slăbească nu mai puţin de 30 de kilograme.
“Şi Alex m-a ajutat foarte mult. El ne găteşte sănătos, dar în bucătărie intrăm şi eu, şi Antonia. Amândoi îl ajutăm”, a declarat Lino pentru Libertatea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *