25/01/2022

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 9 ani. Artista le-a transmis un mesaj emoționant

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 9 ani, iar artista le-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare. Fosta soție a lui Marc Anthony a făcut public și un colaj cu cu Emme şi Maximilian, dar şi cu tatăl lor.

Gemenii lui Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani, au crescut, iar interpreta a postat imagini de senzație cu familia ei. Chiar dacă au divorțat, cântăreața și Marc Anthony au rămas în relații bune.

Gemenii lui Jennifer Lopez seamănă perfect cu mama lor.

„Emme şi Maximilian… nu-mi vine să cred că exact azi se împlinesc nouă ani de când Dumnezeu mi-a încredinţat cele mai mari binecuvântări ale vieţii mele… În sfârşit, El mi-a trimis frumoşii gemeni, copilaşii mei, iubirea şi viaţa mea în doi oameni mici aflaţi la început de drum.M-aţi făcut mândră în fiecare moment al fiecărei zile! Sunteţi două lumini strălucitoare care faceţi din aceată lume un loc mult mai frumos pentru mine şi toţi cei care sunt suficienţi de norocoşi ca să vă cunoască… Îţi mulţumesc, Doamne pentru că m-ai ales pe mine ca să fiu mama lui Max şi Emme. Cuvântul «iubire» nu e suficient pentru a descrie cum se simt inima şi sufletul meu când mă gândesc la voi… La mulţi ani fericiţi, micile mele nuci de cocos!!! Mama vă iubeşte al naibii de mult!!!  ??”,a  scris JLo pe pagina sa de Instagram.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.