18/07/2024

Noi declaratii in cazul avionului disparut: “Zbura la altitudine joasa! Puteam chiar sa vad clar usile”

Într-un comuicat postat marţi seara, citat de Mediafax, poliţia a anunţat că examinează informaţiile de pe un site de Internet al presei locale, Haveeru, potrivit căruia locuitorii au văzut un avion mare care survola o insulă izolată a arhipelagului, Kuva Huvadhoo, la 8 martie.

“Poliţia analizează informaţiile din presă care arată că un avion care zbura la altitudine joasă a fost văzut deasupra Kuda Huvadhoo”, potrivit acestui comunicat.

Mai multe piste false au fost deja explorate după mărturiile oamenilor care afirmau că au văzut avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines dispărut misterios cu 239 de persoane la bord. Avionul a decolat din Kuala Lumpur sâmbătă, 8 martie, ora 00.41 (vineri, 18.41 ora României) în direcţia Beijing.

Martorii oculari citaţi de site-ul Haveeru afirmă că au văzut un avion cu benzi roşii îndreptându-se către punctul sudic al arhipelagului.

“Nu am văzut niciodată un avion zburând la o altitudine aşa de joasă deasupra insulei noastre. Am văzut hidravioane, dar acesta nu era aşa ceva. Puteam chiar să văd clar uşile”, declară una dintre persoanele citate de site.

Jurnalistul site-ului Farah Ahmed a declarat că a strâns mai multe declaraţii similare.
“Aceste persoane au auzit mai întâi un zgomot puternic făcut de un avion care zbura neobişnuit de jos şi au ieşit să îl vadă”, a declarat jurnalistului prin telefon pentru AFP, din capitala Maldive, Male, de unde decolează şi aterizează în fiecare zi zeci de avioane ce transportă turişti.

Dispariţia avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines mobilizează eforturile a peste 25 de ţări în regiuni vaste ale lumii: din nordul Thailandei în Asia Centrală pentru coridorul nordic (care acoperă o parte din China), din Indonezia în sudul Oceanului Indian pentru coridorul sudic.

Insulele Maldive sunt situate departe de zonele de căutare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Un comentariu

  1. Saracii oameni! Oare ce minte bolnava putea sa faca asa ceva si sa chinuie 239 de suflete, ca sa nu mai spun de familiile acestora care sufera enorm. Aceasta este cu adevarat o tragedie, nu cosurile de pe fata Nicoletei Luciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *