29/11/2021

Oare ce au in comun prezentatorul Madalin Ionescu si celebra artista Miley Cyrus

Mădălin Ionescu a trecut prin clipe cumplite săptămâna trecută după ce casa i-a fost prădată de hoţi. Acelaşi lucru l-a păţit şi mult mai celebra Miley Cyrus, a cărei casă a fost spartă de hoţi cu câteva zile înainte de cea de-a 21-a aniversare.

Poliţia a fost chemată vineri după amiază la reşedinţa pe care o deţine în Studio City, California Miley Cyrus. Deşi nu existau semne de intrare forţată şi nicio persoană străină nu a fost găsită în casă, cântăreaţa a reclamat un furt întrucât îi lipseau mai multe obiecte personale.

Presupusul furt a avut loc cu o zi înainte de aniversarea lui Miley Cyrus. Cântăreaţa şi-a petrecut ziua de naştere repetând pentru reprezentaţia pe care o va susţine duminică seară, la gala American Music Awards.

În urmă cu o săptămână şi Mădălin Ionescu a fost vizitat de hoţi. Aceşia i-au făcut o pagubă de 7.000 de euro prezentatorului Kanal D.

Sursa: www.libertatea.ro

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.