13/08/2022

Simona Gherghe și-a anunțat fanii. Ce i s-a întâmplat la un concert

Simona Gherghe și-a anunțat fanii. prezentatoarea de televiziune le-a făcut o mărturisire emoționantă prietenilor ei virtuali.

Simona Gherghe, care a fost în lacrimi la ultima emisiune „Acces Direct” pe care a moderat-o la Antena 1 înainte de a naște, este însărcinată în 7 luni.

Vedeta și iubitul ei, Răzvan Săndulescu, urmează să devină părinții unei fetițe.

Aflată în concediu prenatal, Simona Gherghe profită de timpul liber pe care îl are la dispoziție pentru a se bucura de micile plăceri ale vieții.

Simona Gherghe și-a anunțat fanii. „bebelina s-a simțit foarte bine”

Recent, prezentatoarea de televiziune, al cărei partener de viață va asista la naștere, a fost prezentă, alături de Răzvan Săndulescu, la un spectacol care a avut loc la Ateneul Român.

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor săi, extrem de încântată, că bebelușul ei s-a simțit foarte bine pe durata concerului și a mișcat foarte mult.

„Acum două seri, la Concertul Extraordinar de Paște de la Ateneu, organizat de Primăria Capitalei 🙂 bebelina s-a simțit foarte bine, dacă e să mă iau după cât s-a mișcat :))”, a afirmat vedeta TV.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.