14/06/2024

Sandu Lungu a fost eliminat de la Uite cine dansează! Alex Velea, Marius Manole și Liviu Teodorescu merg în marea finală

Sandu Lungu a fost eliminat de la Uite cine dansează!, în semifinal de luni seara, 1 Mai. După emoții mari și multă muncă în sala de antrenament, sportivul a părăsit competiția. Publicul a decis, iar Alex Velea, Marius Manole și Liviu Teodorescu merg în marea finală

Sandu Lungu a fost eliminat din concurs. Alex Velea, Marius Manole și Liviu Teodorescu merg în marea finală și luptă pentru cei 100.000 de euro.  Jurații de la „Uite cine dansează!”  au făcut show în semifinala de  luni seara, împreună cu cele patru perechi rămase în competiție, în semifinala de pe 1 mai. Patru perechi de dansatori, două probe inedite, coregrafii pline de strălucire, energie și foarte multă distracție!

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca au dansat luni tango, vals, passo doble și jazz, sub atenta îndrumare a juraților, care au devenit  regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat  a dansat alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și au jurizat celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

Jurații de la Uite cine dansează și-au arătat talentul în ring

A doua probă a semifinalei „Uite cine dansează!”  a adus foarte mult umor și coregrafii spectaculoase. Fiecare cuplu a parodiat diferite personaje și a realizat câte un dans amuzant. Aceștia au devenit supereroi atipici, au parodiat videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls și au devenit lebede în Lacul lebedelor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *