18/04/2024

Tora Vasilescu vorbește pentru prima data despre depresie. Actrița dezvăluie lucruri deștiute din viața ei

Tora Vasilescu vorbește pentru prima data despre depresie și despre viața de actor. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani.

Tora Vasilescu vorbește pentru prima data despre depresie și dezvăluie amănunte mai puțin știute despre viața ei personală. Atunci când a fost întrebată ce ar face cu viața ei, dacă ar lua-o de la capăt, actrița a fost sinceră.

Tora Vasilescu vorbește pentru prima data despre depresie, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

„Cu mintea de acum, m-aş lăsa condusă de cineva mai puternic decât mine, mai mare decât mine. Sigur că aş merge după intuiţie, cred că drumul uneori e aşa de greu, mai ales, mă rog, în profesia asta în care eşti pusă…Probabil că aş alege tot asta, dacă m-ar îndemna inima, aşa cum a fost în viaţa asta, dar poate sunt şi alte domenii ca medicina.Să fii bolnav, să fii nefericit, să fii în depresie, de aceea un film bun, chiar când eşti în depresie e ca un medicament sufletesc, îţi uiţi propriile dureri şi propriile probleme. Ştii, copiii intra în joc şi când se duc acasă la mămica sunt ei, nu mai sunt cei din joc. Cred că aşa părăsim şi noi personajul şi intrăm în propria piele. E un pisholog rus care spune că actorul care nu reuşeşte si iasă din pielea personajului poate muri”, a spus Tora Vasilescu pentru Antena Stars.

Motivul pentru care Tora Vasilescu a renunțat la actorie, a fost spus chiar de aceasta, cu ocazia zilei sale de naștere, pe 22 martie. A fost una dintre cele mai iubite actrițe, însă de câțiva ani a revuzat să mai apară în public.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *