25/01/2021
Home / Stiri / Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează! “Lucrurile stau așa…”

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează! “Lucrurile stau așa…”

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de semifinala Uite cine dansează!, a fost postat de aceasta pe contul de socializare. Actorul a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere și a mărturisit că nu se aștepta să ajungă atât de departe în concurs.

Anunțul făcut de Marius Manole înainte de marea confruntare. Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care și-a rugat fanii să îl voteze în continuare și a recunoscut că este cea mai frumoasă experiență din viața lui.

Anunțul făcut de Marius Manole pentru fanii lui

„Lucrurile stau asa … Azi e semifinala la #uitecinedanseaza… !!! Cine s-ar fi asteptat ca un show de televiziune sa îmi facă o așa mare bucurie.. eu nu ! Foarte multe lucruri am învățat despre mine în aproape 3 luni de munca! Dar cel mai tare mă bucur, că m-am convins încă o data , că lucrurile frumoase se nasc acolo , unde te aștepti mai putin …N-am apunca de 15 ani, de când sunt în București, să mă întâlnesc cu maestrul Gigi Caciuleanu.. Mi-am dorit , nu s-a putut. Și uite cum, intr o emisiune de televiziune, am reusit să ne cunoastem și să lucram putin impreuna.. ce lucru mare! Orice s-ar întâmpla în seara asta , eu am câștigat! Am castigat intalnirea asta , cu omul asta, care te face sa te reindragostesti de tine, în primul rand … pentru asta îi mulțumesc . Orice s-ar intampla in seara asta iti multumesc Nespeac Olesea ca ai fost langa mine cu sufletul și ca ți -ai dorit pentru mine ce-i mai bun .
Orice s-ar intampla multumeeeesc tuturor colegilor, prietenilor, amicilor de pe facebook care ne-au votat.
Multumesc Daria Tuca ( foto) pentru ca ma vezi , asa cum ma vezi ..  Zi bună  Sms la 1200 cu textul Marius asta daca simtiți nevoia să ne votați”, a scris Marius Manole pe Facebook, despre experiența trăită la Uite cine dansează!

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.