23/01/2021
Home / Senzational / Brigitte Sfăt, în genunchi la mall. Ce făcea soția lui Ilie Năstase într-o astfel de ipostază. “Frumoasă poziție”

Brigitte Sfăt, în genunchi la mall. Ce făcea soția lui Ilie Năstase într-o astfel de ipostază. “Frumoasă poziție”

Brigitte Sfăt, în genunchi la mall. Într-o astfel de ipostază a fost surprinsă vedeta împreună cu o altă prietenă a acesteia. De fapt, soția lui Ilie Năstase a avut motive bine întemeiate să facă acest lucru.

Brigitte Sfăt, în genunchi la mall. Vedeta și prietena ei s-au chinuit minute bune să întindă un covor roșu la intrarea în magazinul de haine  pe care soția lui Ilie Năstase îl va inaugura pe 5 aprilie. 

Brigitte Sfăt, în genunchi la mall, în fața magazinului său

Toți cei din zonă au fost surprinși când au văzut ce făceau fetele pe jos. Comentariile nu au întârziat să apară, unele dintre ele, chiar amuzante: ”Frumoasă poziție”, ”Nu încetați cu pozițiile astea” sau ”Fain covor”.

Soția lui Ilie Năstase a decis să nu se mai cufunde în muncă și să-și plângă de milă din cauza problemelor, ci să trăiască la maximum cât mai are timp. Așadar, în ultima vreme, Brigitte Năstase, neînsoțită, a devenit extrem de mondenă.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.