27/02/2021
Home / Sport / Dinamoviștii le-au mai făcut o aroganță steliștilor: cum au ales să vândă biletele la primul derby din 2017

Dinamoviștii le-au mai făcut o aroganță steliștilor: cum au ales să vândă biletele la primul derby din 2017

Dinamoviștii le-au mai făcut o aroganță steliștilor: ei au ales să vândă biletele la primul derby din 2017 folosind o jignire la adresa rivalilor de-o viață, care se confruntă de doi ani cu o gravă criză de identitate, care este foarte posibil să aducă și moartea clubului.

Primul derby Steaua – Dinamo din 2017 se apropie. Pe 1 martie e programat meciul – retur din semifinalele Cupei Ligii, de data această, cu Steaua gazdă. În tur, spre finalul lunii decembrie 2016, Dinamo a câștigat cu 4-1.

Dinamoviștii le-au mai făcut o aroganță steliștilor: râd de problemele de „identitate” ale steliștilor

Dinamoviștii râd de problemele de „identitate” ale steliștilor, care nici nu mai știu cine sunt: Steaua, FCSB sau FC Sporting Becali. Pe anunțul de la casele de bilete din „Ștefan cel Mare” se menționează că se vând tichete la „Steaua (oricare ar fi ea) – Dinamo”.

Anunțul dinamoviștilor

Nu e prima oară când „câinii” îi iau în batjocură pe rivali. 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.