19/01/2021
Home / Stiri / Irina Loghin își aniversează fiica. Ce mesaj i-a transmis artista

Irina Loghin își aniversează fiica. Ce mesaj i-a transmis artista

Irina Loghin își aniversează fiica. Îndrăgita interpretă de muzică populară i-a făcut o urare Irinucăi, de ziua sa de naștere.

Irina Loghin, în vârstă de 78 de ani, este o renumită interpretă de muzică populară. A fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate.

În octombrie 1998 s-a înscris în Partidul România Mare (PRM).

În legislatura 2000-2004 a fost deputat, iar în legislatura 2004-2008 a fost senator, ales în județul Giurgiu, pe listele partidului PRM.

Irina Loghin, care abia așteaptă să-și căsătorească fata, este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

 

Irina Loghin își aniversează fiica: „Irinuca mea”

 

Sâmbătă, 25 februarie 2017, marea artistă a muzicii populare românești, își sărbătorește fiica.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Irinuca, vedeta i-a făcut o urare publică acesteia.

Mesajul este însoțit de o imagine cu mai multe fotografii cu fiica sa, așa cum s-a transformat acesta de-a lungul anilor.

„La mulți ani, Irinuca mea”, i-a transmis cântăreața, care se numără și ea printre artistele care și-au făcut operații estetice, fiicei sale.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.