20/05/2018
Home / Stiri / Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe soția primarului care a murit intoxicată

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe soția primarului care a murit intoxicată

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Soția primarului din localitatea Butea, care, la doar 28 de ani, a murit intoxicată cu aceeași substanță ca socrul ei, a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Împietrit de durere, primarul Anton Anti a îngenuncheat la mormântul celei care i-a dăruit un copilaș. Într-o singură săptămână, edilul și-a pierdut soția și tatăl, ambii intoxicați cu etilenglicol, o substanță toxică.

Curtea Bisericii Catolice din comuna ieșeană Butea s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Luiza Anti, soția primarului din localitate, care a avut parte de un sfârșit înfiorător. O parte dintre localnicii prezenți la funeralii s-au îmbrăcat în straie populare și au adus sute de flori la capelă.

Întreaga comunitate este în stare de șoc, după ce într-o singură săptămână primarul și-a pierdut tatăl și soția, care au murit intoxicați. Luiza Anti s-a stins la doar 28 de ani.

„Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Era o faţă minunată, frumoasă şi plină de viaţă. Mare tragedie s-a abătut peste noi. Nu îmi pot explica ce s-a întâmplat şi cum s-a ajuns aici. Îmi pare nespus de rău. Sper că Luiza, de acolo de unde este acum, să aibă grijă de copil şi de soţ. Nu o vom uită niciodată”, a spus o prietena de-a Luizei.

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Tânăra a lăsat în urmă un copilaș de un an și jumătate

Moartea Luizei a indoliat întreaga comunitate.

„Mare nenorocire. Într-un timp atât de scurt primarul și-a pierdut și sotia, și tatăl. Ne rugăm să-i dea Dumnezeu putere să poată trece peste toate astea. Dumnezeu să o ierte pe Luiza”, a spus un localnic.

Slujba de înmormântare a avut loc la capela din comună. Cortegiul s-a îndreptat apoi spre biserică, unde, timp de două ore, un sobor de preoți catolici a oficiat slujba religioasă. Luiza Anti a fost depusă într-un sicriu alb, care a fost purtat pe umeri de câteva tinere până la cimitir.

Anton Anti, primarul comunei Butea, a rezistat cu greu durerii. La mormântul Luizei, a îngenuncheat.

„Sper să se facă dreptate și să se facă lumină în acest caz. Luiza a murit în floarea vârstei. În urma ei a rămas un copil care nu se va bucura de mamă. Este crunt ce s-a întamplat. Dumnezeu să o ierte și sa o aseze lângă cei drepti”, a spus un apropiat prezent la funeralii.

În ultima perioadă, familia primarului comunei Butea a fost greu încercată de soartă. Într-o singură săptămână, Anton Anti și-a pierdut atât tatăl, cât și soția. Amândoi au murit, după ce s-au intoxicat cu etilenglicol, o substanță toxică regăsită în compoziția antigelului. Moartea celor doi în condiții suspecte este anchetată de polițiști.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.