17/11/2018
Home / Bucatarie / Mancare de pui italiana

Mancare de pui italiana

Ingrediente
250g rosii cherry taiate in doua, 8 catei usturoi in coaja, 1 crenguta mare frunze oregano proaspete sau 1 lingurita oregano uscat, 120 g panceta sau bacon, 2 bucati piept de pui sau 2 pulpe mari, 1 cana masline negre,1 pahar vin sec, piper negru, ulei de masline, cascaval sau parmezan ras si busuioc proaspat pentru servit.

Mod de preparare

Intr-o tava asezam rosiile cherry; printre ele punem si cateii de usturoi intregi in coaja, baconul taiat fideluta, presaram frunzulitele de oregano si stropim cu ulei de masline.
Dam tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Intre rosii facem loc la bucatile de pui, presaram si maslinele intregi.Adaugam vinul. Condimentam cu sare si piper, mai stropim cu putin ulei de masline.
Dam din nou la cuptor pentru 30-45 de minute sau pana cand puiul este frumos rumenit.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Ansoa marinate cu masline

Ingrediente 500 gr ansoa proaspete 1 pahar cu otet de mere 1/2 pahar de ulei …

Leave a Reply

Your email address will not be published.