30/11/2021

Oja cu gust de Prosecco – cea mai nouă invenție în materie de beauty

Cea mai nouă invenție în materie de beauty poate să atragă în număr foarte mare consumatoarele de prosecco. O companie a creat oja cu gustul acestei băuturi, care, cu siguranță, le va face pe cliente să… se lingă pe degete.

Potrivit companiei, oja de culoare aurie are exact același gust precum Prosecco. Nu se consumă însă direct din pahar sau din sticluță, ci … de pe unghii. Mai precis, cele care doresc să simtă gustul băuturii vor fi nevoie să se lingă pe degete.

Compania chiar nu le recomandă să “dea pe gât” sticluța de ojă, ci să o consume în cantități mici, după ce este gata manichiura.

Deși oja cu gust de prosecco ar avea succes, compania a realizat un număr limitat de sticluțe. Astfel, cei dornici să guste băutura de pe unghii trebuie să se înscrie la un concurs, pentru a avea o șansă la această premiu.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

 

Post-ul Oja cu gust de Prosecco – cea mai nouă invenție în materie de beauty apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.