20/01/2021
Home / Senzational / Soția lui Pepe și-a pozat fetițele în timp ce dormeau. Imaginea care a cucerit internetul

Soția lui Pepe și-a pozat fetițele în timp ce dormeau. Imaginea care a cucerit internetul

Soția lui Pepe și-a pozat fetițele în timp ce dormeau și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Maria și Rosa i-au cucerit pe fanii tatălui lor, iar pe Raluca au felicitat-o pentru faptul că se dedică total creșterii micuțelor.

Soția lui Pepe este o mamă devotată și nu ezite să arate acest lucru de fiecare dată. De data asta, Raluca a împărtășit un moment emoționant cu prietenii virtuali. Și-a fotografiat fetițele când dormeau și a postat poza pe unul dintre conturile de socializare.

Soția lui Pepe iți dedică tot timpul celor două fetițe

”Puii mei. Noapte bună! Rosa și Maria”, a scris Raluca Pascu pe rețeaua de socializare. Raluca şi Pepe au decis, zilele trecute, să o tundă la zero pe Rosa.”Vreau să pun imagini cum Rosa şi Maria când dansează pe piesa asta. (…) Am tuns-o ca să i se îndesească părul, aşa am procedat şi cu Maria. Noi oricum avem gene bune, dar să nu regretăm mai târziu.” a spus Pepe la Antena Stars.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.