03/03/2021
Home / Monden / Viata lui Cristian Cioaca in inchisoare! Vezi ce ii fac detinutii

Viata lui Cristian Cioaca in inchisoare! Vezi ce ii fac detinutii

Se pare că în prezent el are nevoie de tratament special pentru a nu apuca pe mâinile celorlalți deținuți. Cristian Cioacă are de ispășit o pedeapsă de 15 ani și opt luni fiindcă în 2007 a ucis-o cu sânge rece pe soția lui, Elodia Ghinescu. Acum el se află în penitenciarul Colibași, în județul Argeș, unde este în pericol fiindcă o parte dintre ceilalți pușcăriași au tradiția de a se răzbuna pe toți polițiștii, sau reprezentanții legii, care au ajuns după gratii, „legându-i”, adică bătându-i.

Gardienii încearcă să îl protejeze, ei i-au oferit o celulă specială, nu merge la grupul sanitar frecventat de majoritatea deținuților, și este oprit de la contactul cu foarte mulți deținuți.

Această tradiție nu este doar o legendă, ci o tradiție reală în pușcăriile din România. Anul trecut un fost procuror a fost bătut brutal în Penitenciarul Iași, iar un altul, Vasile Șelaru, de la Parchetul Vaslui, acuzat de corupție, a fost agresat de un coleg de celulă.

Condamnat definitiv la 15 ani de închisoare, după cinci ani de anchetă şi doi ani de procese, soţul Elodiei, fostul poliţist Cristian Cioacă, a spus şi susţine în continuare că nu el a omorât-o pe Elodia, cerând insistent să se demonstreze cu probe certe dacă aceasta este vie sau moartă. Recent, Cioacă a depus o plângere penală la Parchetul Militar împotriva procurorului de caz, dar şi a unui poliţist şi a unui sepepist. Totodată, fostul poliţist speră ca, în curând, dacă i se va aproba cererea de revizuire, procesul său să se reia de la zero.
Inevitabil, Cioaca a fost intrebat de mai multe ori ce s-a intamplat cu Elodia si daca a omorat-o, asa cum sustin procurorii. “Daca e moarta, n-am ucis-o eu, asta e sigur. Sunt nevinovat si o sa ma lupt pana la capat ca sa demonstrez acest lucru“, ar fi spus Cioacă, potrivit cancan.ro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.