25/01/2022

Actorul Jean-Claude Van Damme, in camasa fara maneci, la -6 grade C, a facut senzatie la Balea Lac

Vedeta nenumăratelor filme de acţine a ajuns încă de luni în peisajul feeric de la Bâlea Lac şi a înnoptat la cabana cu acelaşi nume care fusese antamată în întregime pentru echipa de filmare.

Azi, la prima oră, artistul a mâncat fulgi de ovăz cu miere şi omletă fără gălbenuş, ca să prindă puteri, iar apoi s-a apucat de treabă. Fără aere de vedetă, belgianul a îndeplinit conştiincios tot ce i s-a cerut şi mai tot timpul le-a zâmbit curioşilor veniţi în vârf de munte ca să-l vadă. La minus şase grade Celsius, cât arătau termometrele la Bâlea Lac, Jean Claude Van Damme a stat ore întregi într-o cămaşă fără mâneci, în timpul filmărilor.

Deşi Van Damme a fost foarte prietenos cu toată lumea şi a transmis salutări fanilor pe care ştie că îi are în România, casa de producţie a închis zona unde aveau loc filmările, deşi înţelegerea cu Primăria a fost de a închiria spaţiul public, nu să blocheze accesul.

Pentru două zile de fimări, casa de producţie a plătit 2.000 de lei la Primăria din Cârţişoara, pentru ocuparea spaţiului public. Ceva mai mult vor câştiga cei care administrează cabanele de la Bâlea Lac. Toate au fost ocupate de echipa tehnică a lui Van Damme.

”Să le transmiteţi toată dragostea fanilor mei din România”

Jean-Claude Van Damme ştie că este iubit în România. Este în contact tot timpul cu fan club-ul din ţara noastră şi a dorit să le transmită toate cele bune. „Sunt foarte fericit aici. Am un fan club foarte mare aici, în România. Îmi pare rău că v-am făcut să mă aşteptaţi, dar am fost ocupat cu reclama. Cum voi munciţi, şi eu muncesc!”, le-a spus Van Damme, râzând ziariştilor în pauza dintre filmări.

Actorul a mai spus că de fiecare dată când vine în România, o găseşte schimbată. „Văd că economia merge mai bine. De fiecare dată când vin, văd progres. Oamenii muncesc foarte mult. Sunt foarte prietenoşi. Am făcut 5 sau 6 filme aici. Să le transmiteţi toată dragostea mea fanilor mei”, a mai spus actorul.

Impresionat de un bucureştean curajos

Întreaga echipă de filmare s-a oprit la un moment dat pentru a-l urmări pe Răzvan Dumitrache, care a coborât pe placă din Şaua Capra, din Munţii Făgăraş, până apropae de locul unde filma Van Damme. Chiar şi actorul l-a urmărit cu sufletul la gură până când l-a văzut jos, în siguranţă, apoi l-a apaudat cu putere.

”M-au aplaudat, dar nu ştiam cine era, că nu am văzut. Ce onoare! Fain! Eu am venit să fac puţină mişcare şi dacă tot e aici, să se bucure şi el de vremea frumoasă. Mi-a fost frică să mă uit la voi de acolo, de sus, că dacă nu ţi-e frică atunci eşti cam nebun.

Sper să îi fi trezit lui Van Damme cheful să se dea şi el. Dacă vrea, îl învăţ, cu cea mai mare plăcere. Şi absolut, eu învăţ să fac şpagatul! Facem schimb de experienţă”, a spus Răzvan Dumitrache, un braşovean stabilit în Bucureşti.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Un actor foarte bun din punctul meu de vedere, care a descoperit recent Romania si nu mai vrea sa plece din ea. Cica vrea sa fac o piscina de lux in Otopeni in care investeste ceva bani. Deci prin urmare Van Damme TE IUBESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published.