09/05/2021

Adevaratele motive pentru care a plecat de la “X Factor”

La scurt timp după ce a fost anunţată încetarea colaborării dintre el şi Antena 1, Dan Bittman a vorbit despre adevăratele motive pentru care s-a despărţit de X Factor.

“În juriul unei emisiuni nu mă simt în largul meu. Nu aş mai vrea în niciun juriu. Nu ştiu dacă e oportun să mai fac o emisiune, dar dacă voi fi solicitat de alte televiziuni, sau chiar de Antenă, nu voi refuza. Nu ne-am despărţit certaţi, e normal ce s-a întâmplat. Ei ştiu mai bine ce e mai potrivit pentru ei”, a dezvăluit Dan Bittman pentru “ring”.

«Cei din trust ştiu de ce s-a terminat colaborarea mea la «X Factor». Contractul meu a luat sfârşit anul trecut, după terminarea ediţiei numărul 3, dar dacă vor dori să mai colaboreze cu mine, e bine, dacă nu, asta e. Am înţeles că îl au în vedere pe Horia Brenciu, e foarte bine! Nu comentez deciziile unui trust, ei ştiu mai bine ce urmăresc»,, a adăugat cântăreţul.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.