09/05/2021

FCSB a pus ochii pe un puști talentat: ”Becali a făcut deja o ofertă”

FCSB a pus ochii pe un puști talentat. „Becali a făcut deja o ofertă”, a anunțat agentul copilului-minune pe care omul de afaceri vrea să-l transfere din vară.

Clujeanul Olimpiu Mureșan, care pe 25 aprilie va împlini 18 ani, a debutat deja în Liga 1 la FC Botoșani. „Am discutat cu domnul Becali, el a făcut o ofertă care deocamdată nu e acceptată de Botoşani. Negocierile rămân deschise. Sunt şi alte echipe interesate, chiar la meciul cu Târgu Mureş au venit scouteri din Olanda să îl urmărească”, a declarat Florin Vulturar, agentul puștiului, pentru Digi Sport.

FCSB a pus ochii pe un puști talentat: l-au vrut și Dinamo, și Viitorul

Olimpiu Moruțan a jucat deja în 11 partide în Liga 1. Este mijlocaș lateral sau central și are un dribling răvășitor. Acesta a ajuns la FC Botoșani după multe peripeții.

“A fost dorit de multe echipe, CFR Cluj, Viitorul, Dinamo. Aveam o relaţie bună cu agentul lui şi mi-a promis că vine la Botoşani. L-am ţinut ascuns pe la Botoşani, cu telefoanele închise. Era foarte căutat de multe echipe. Până să devină jucător liber, l-am trimis la bunici la ţară unde nici semnal nu avea. Era foarte căutat.

Important este că a ajuns la noi, a înţeles ce înseamnă Liga I, a fost introdus în teren. A muncit foarte mult în perioada asta de pregătire. Mai are mult de muncă dar în sezonul viitor va fi o certitudine. E un talent deosebit şi îl văd un mare jucător”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

“Moruţan este un jucător extraordinar de talentat, s-a pregătit bine. Îi mai trebuie forţă dar e un jucător extraordinar când are mingea. Leo i-a dat liberatatea de a fi numărul 10. Îi trebuie multă încredere şi va fi un mare jucător. Avem toţi grijă de el, discutăm cu el, el este un copil. E singur la Botoşani. Părinţii lui sunt în Germania. E un copil cuminte”, a mai spus Cornel Şfaiţer, pentru btonline.ro, în februarie.

Olimpiu Moruțan, când a fost prezentat la FC Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

Olimpiu Moruțan, când a fost prezentat la FC Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

Un alt jucător pe care Steaua vrea să-l aducă din vară este un alt mijlocaș lateral clujean, Ciprian Deac, de la CFR Cluj

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.