29/11/2021

Vestea primită de familia Mălinei Olinescu, la 6 ani de la moartea ei. Surpriză pentru mama artistei

Vestea primită de familia Mălinei Olinescu, la 6 ani de la moartea ei. Artista figurează pe lista artiștilor pentru care UCMR-ADA colectează drepturi de autor.

Mălina Olinescu trebuia să încaseze o sumă de bani, însă nimeni nu a știut.

Mălina Olinescu figurează pe lista artiștilor pentru care UCMR-ADA colectează drepturi de autor. Potrivit documentului publicat pe 16 martie 2017, Mălina Olinescu trebuie să primească bani din drepturi de autor, însă după deces, niciun succesor nu a revendicat acest drept. Mălina Olinescu are în viață mama și o soră.

Banii colectați pentru artiștii fără succesiune se colectează și rămân la dispoziția UCMR-ADA, putând fi redistribuiți dacă nu sunt revendicați într-un termen. Mulți artiști dispăruți au rude în viață care moștenesc aceste drepturi de autor, însă rudele în cauză nu știu că UCMR-ADA colectează aceste drepturi și că le pot revendica.

Este și cazul Doinei Spătaru, mama regretatei artiste Mălina Olinescu. În momentul în care a primit vestea, Doina Spătaru a fost extrem de surprinsă.

„Este prima dată când aud că UCMR-ADA colectează drepturi de autor pentru Mălina. Vă mulțumesc pentru informație, voi lua legătura cu UCMR-ADA în următoarea perioadă”, a spus Doina Spătaru.

Despre Mălina Olinescu

Mălina Olinescu, care s-a născut la data de 29 ianuarie 1974, provenea dintr-o famile de artiști, mama, Doina Spătaru, cântăreață consacrată și rudă cu solistul Dan Spătaru, iar tatăl, Boris Olinescu, un actor apreciat în anii 1960. Mălina a iubit muzica și a început să cânte încă de la vârsta de 5 ani. A devenit cunoscută la nivel național mai ales grație emisiunii de mare succes „Școala Vedetelor”.

Mălina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011, la vârsta de 37 de ani. S-a sinucis, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Capitală.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.