20/05/2018
Home / Stiri / Narcisa Suciu a fost eliminată de la “Ferma vedetelor”. Duelul cu Rona Hartner a fost extrem de dur

Narcisa Suciu a fost eliminată de la “Ferma vedetelor”. Duelul cu Rona Hartner a fost extrem de dur

 Narcisa Suciu a fost eliminată de la “Ferma vedetelor”, în urma unui duel dur dintre artistă și Rona Hartner. Lupta dintre cele două a avut loc în ediția de joi, 22 martie.

După o săptămână dificilă pentru Rona Hartner, care a răbufnit din cauza unor jigniri aduse de către colegii ei, iată că artista a reușit s-o învingă pe Narcisa Suciu.

Surprizele s-au ținut lanț în cadrul emisiunii “Ferma vedetelor”. Andrei Duban l-a lăsat fermier șef pe Cristi Mitrea, cel care l-a învins la duel.

Cristi Mitrea a ales să îi pună servitori pe Cătălin Neamțu și Rona Hartner, iar Rona a fost alesă să meargă pentru a treia oară la duel alături de Narcisa Suciu, duel pe care de altfel l-a și câștigat.  

Zilele trecute, partenerul Narcisei Suciu, Dragoș Moștenescu a fost la un pas de a părăsi Ferma vedetelor, după ce s-a duelat cu Andrei Duban, în ediția de joi seara, 1 martie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.