20/06/2021

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat culoarea părului după ce s-a tuns scurt. Ce transformare

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat culoarea părului după ce s-a tuns scurt, iar transformarea e spectaculoasă. Vedeta a acceptat provocarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi si si-a schimbat look-ul.

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat culoarea părului, iar acum arată total diferit. “Sunt momente când simți nevoia sa faci schimbari în viața ta, iar unul din aceste momente a sosit. Au trecut 20 de ani de când m-am tuns ultima data atat de scurt si mi-am dorit din nou acest look mai tineresc. Aveam nevoie de o schimbare, mi-o doream, eram pregatita încă din octombrie anul trecut si iata ca s-a întamplat”, spune Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat culoarea părului, iar schimbarea e spectaculoasă

Roxana Ciuhulescu recunoaște ca a avut emotii: “Nu e o decizie ușoară să-ți schimbi aproape radical look-ul, insă atunci când intri pe mainile unui hairstylist experimentat și talentat precum Adrian Perjovschi, ai si incredere ca o sa arati bine. Am avut emotii, dar sunt fericită de rezultatul obtinut. Este o coafura tinereasca, usor de întreținut și numai bună pentru o persoană dinamică și sportivă ca mine.”

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.