03/03/2021
Home / Monden / Elena Gheorghe, primele declarații despre cel de-al doilea copil. “Dumnezeu ni l-a trimis…”

Elena Gheorghe, primele declarații despre cel de-al doilea copil. “Dumnezeu ni l-a trimis…”

Elena Gheorghe, primele declarații despre cel de-al doilea copil, pe care și-l dorește cât mai repede. Artista a mărturisit că ea și soțul ei, Cornel, vor să devină din nou părinți. Mărturisirea a fost făcută în direct la tv.

Elena Gheorghe, primele declarații despre cel de-al doilea copil, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță. Vedeta vrea mai mult ca oricând să îi dăruiascp un frățior sau o surioară lui Nicolas. Mai mult, aceasta și-a sfătuit cea mai bună prietenă, pe Adela Popescu, să facă același lucru.

Elena Gheorghe, primele declarații despre cel de-al doilea copil, în direct la tv

Elena Gheorghe s-a întors recent din Japonia. „Am fost în Japonia şi am fost foarte speriată când am văzut atâţia asiatici.  I-am cumpărat şi lui Nicolas bilet, dar cu patru zile înainte să plecăm el a contractat o viroză, iar medicul ne-a recomandat să-l lăsăm acasă.M-a sunat astăzi Adela, prietena mea Adela Popescu şi îi spuneam: «Adela, fă-l repede, pentru că e mult mai uşor să te reobişnuieşti cu perioada asta, când nu a trecut prea mult timp. Când deja au trecut deja cinci ani ani de zile… e mai greu» Dar asta nu înseamnă că nu ne dorim. Eu îmi doresc să mai facem un copil şi vom începe să lucrăm la asta. (…) Dumnezeu ni l-a trimis pe Nicolas şi eram nepregătiţi”, în cadrul emisiunii Răi da’ buni

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.