21/10/2020
Home / Viata / Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. „Te iau la mine, am rămas singur pe lume”

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. „Te iau la mine, am rămas singur pe lume”

Florin Călinescu, ofertă de nerefuzat la Uite cine dansează. Actorul a făcut o declarație neașteptată la show.

Actorul Florin Călinescu a trecut prin momente teribile de-a lungul vieții. Și-a pierdut părinții, soția și un fiu într-o perioadă scurtă de timp.

În ediția de luni a show-ului Uite cine dansează, Florin Călinescu, despre care Andreea Marin a spus că este îngerul ei păzitor, i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Marius Manole, unul dintre concurenții de la Uite cine dansează.

Artistul l-a invitat pe Marius Manole să se mute cu el, că tot a rămas singur.

„Am rămas singur pe lume, ca să zic așa. Am șase camere. Gătești? Te iau la mine, să stai cu mine”, i-a spus Florin Călinescu lui Marius Manole.

Acesta din urmă a vorbit despre unul dintre cele mai jenante momente din viața sa. El a povestit cum la un spectacol la Sibiu, s-a urcat beat pe scenă și a întrerupt spectacolul spunând că este unul foarte slab. Întrebat de ce mai joacă în el, marius manole a afirmat răspicat: pentru bani. la această scenă teribilă din viața sa a asistet și președintele Klaus Iohannis, care la acea vreme era primarul Sibiului.

Marius Manole a vorbit și despre beneficiile celebrității.

„Din micile plăceri ale vieții: vine mâncarea mai repede la restaurant, în piață îmi dă lumea de mâncare că mă vede mai slab”, a explicat Marius Manole.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.