21/05/2018
Home / Stiri / Nicole Cherry filmează videoclipul piesei Uneori. Ce le-a cerut artista fanilor

Nicole Cherry filmează videoclipul piesei Uneori. Ce le-a cerut artista fanilor

Nicole Cherry filmează videoclipul piesei Uneori și a venit cu o propunere de senzație, pentru fanii ei. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le cere prietenilor virtuali să îi fie personaje la filmări.

Nicole Cherry filmează videoclipul piesei Uneori, însă, de tata asta totul va fi diferit. Vedeta a postat pe contul de Facebook un filmuleț și un mesaj, în care își îndrumă fanii să facă parte din videoclip.

Nicole Cherry filmează videoclipul piesei Uneori și lansează o provocare

“MARE ANUNT! My cherries, marți, filmez videoclip la cel mai nou single al meu – „Uneori”. Iar, pe această cale, vreau sa-mi fiți alături,ca actori principali ai clipului. Ce spuneți, ne strângem in numar mare, la un party filmat, cu mine?  Cei care doresc să participe, atât din București cât și din apropiere, pot lăsa un mesaj privat, pentru detalii”, a scris artista pe contul de socializare.

Recent, Nicole Cherry a mărturisit că mama ei este de etnie romă și este convinsă că acesta este unul dintre motivele pentru care este o persoană specială.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Tudor Petruţ din “Liceenii” are emisiune TV la Los Angeles. ”Am acceptat cu mândrie şi avânt invitaţia!”

Actorul Tudor Petruţ, pe care publicul din România îl cunoaşte din seria “Liceenii”, acolo unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published.